Fiiliskuvaus

yrityksille monipuolisiin markkinoinnin tarpeisiin

Välitä fiilistä valokuvalla

Fiiliskuvat luovat aitoa tunnetta ja kertovat tuotteen käyttötavoista sekä yrityksesi toiminnasta. Valokuvaajamme laadukkaasti otetuilla kuvilla luot myymäsi tuotteen tai palvelun ympärille mielikuvia ja ideoita sekä nostat brändin arvoa kuluttajan silmissä. Nykyajan sisältömarkkinoilla laadukkaat kuvat ovat enemmänkin vaatimus kuin suositus.  
Valokuvaajamme ottamissa fiiliskuvissa tärkeintä on luoda tunne samaistumisesta. Kuvituskuvien avulla yrityksesi kohdeyleisö pääsee näkemään tuotteen tai palvelun osana arkea tai tilannetta, jossa tuotetta käytetään. Fiiliskuvalla tuotteen tarina herää henkiin ja siitä saatavaa hyötyä herätellään myös tunnetasolla.  

Ota siis yhteyttä valokuvaajamme niin toteutetaan sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva fiiliskuvaus!
Miksi fiiliskuvaus?
Yhä kasvavassa sisällön tulvassa hyvä fiiliskuva kiinnittää verkkosivuja tai somea selaavan kuluttajan huomion. Yrityksesi brändiä, tuotetta tai palvelua tukevalla fiiliskuvalla on parhaimmillaan positiivinen vaikutus päätökseen klikata tutustumaan esimerkiksi yrityksesi kotisivuihin tarkemmin. Laadukkailla, ostopolun vaiheeseen sopivilla kuvilla on lopulta myös suuri rooli itse ostopäätöksessä.  

Fiiliskuvauksella saadaan otettua erilaisia kuvia tuotteen tai palvelun käyttötilanteen ympäriltä. Lisäksi fiiliskuvaus voidaan toteuttaa vaikkapa henkilökuntasi meiningistä ja tunnelmasta työpaikalla. Autenttisella fiiliskuvalla luodaan yritykselle brändimielikuvaa sekä voidaan ilmaista tuotteen käyttötarkoituksia, tuotteesta saatavia tuntemuksia, tuotteen vaikutuksia tai muita asioita, mitä tuotteesta tai palvelusta halutaan viestiä potentiaaliselle asiakkaalle.
Fiiliskuvauksella sisältöä kaikille kanaville
Valokuvaajillamme on pitkä kokemus fiiliskuvausten toteuttamisesta. Kuvaukset toteuttava valokuvaajamme osaa ottaa strategisesti harkittuja kuvia, joita yrityksesi voi hyödyntää monipuolisesti kaikissa kanavissa; verkkosivuilla, verkkokaupoissa, somessa, markkinoinnissa sekä esimerkiksi erilaisissa painetuissa esitteissä, tuotekatalogeissa ja myymäläkuvissa. Fiiliskuvien avulla asiakas pääsee tutustumaan yritykseesi huomattavasti tekstimuotoista sisältöä selkeämmin ja eläväisemmin.
Valokuvaajamme suunnittelevat kuvausten kulun ja kuvauspaikat sekä ideoivat erilaisia fiiliskuvia luovasti

Oli yrityksesi ala mikä tahansa, valokuvaajamme auttavat sinua saamaan tarpeidesi mukaiset fiiliskuvat eri alustoille. Valokuvaajamme tuntevat verkkomainonnan kentät ja osaavat suunnitella kuvaukset tukemaan eri julkaisualustojen tarpeita. Fiiliskuvissa parasta on, että ne eivät tunne mielikuvituksen rajoja! Valokuvaajamme ideoivat kanssasi kuvat ja suunnittelevat sopivia asetelmia tuotteesi tai palvelusi ympärille. Otamme huomioon toiveesi ja tuomme kuvaustilanteeseen ammattitaitomme.

Ota yhteyttä valokuvaajaamme!

Kysy lisää
Enää yksi kysymys jäljellä: ”Mikä fiilis?”

Valokuvaajamme ovat vain yhteydenoton päässä valmiina laittamaan salamavalot välkkymään! Fiiliskuvat ovat loistava vaihtoehto markkinointiin ja nettisivujen kuvitusmateriaaliksi. Ennen kaikkea yrityksen omat laadukkaat valokuvat luovat kuvaa koko brändistäsi. Anna yleisösi kokea se sama fiilis, mikä sinulla on ollut yrityksesi toimintaa kehittäessä! Ota yhteyttä valokuvaajaamme niin toteutetaan fiiliskuvaus yrityksellesi.