Videotuotanto

Liidien keräys

Suunnittelemme ja toteutamme kanssanne laadukkaan videon liidien keräämiseen. Videolla kerrotaan tuotteesta tai palvelusta, ja loppuun mietitään osuva call to action, kuten ”varaa ilmainen kartoitus'' tai vastaava, jonka avulla tehdään potentiaalisista asiakkaista tulevia asiakkaita.

Kysy lisää
Referenssivideo

Referenssivideo on loistava työkalu markkinointiin ja myyntiin. Paraskaan myyntipuhe ei voita tyytyväistä asiakasta, ja referenssivideolla onnistunut asiakaskokemus saadaan tyylikkäästi ja houkuttelevasti välitettyä potentiaalisille asiakkaille. Tuodaan teidän asiakasreferenssinne eloon videomuodossa!

Kysy lisää
Työnantajamielikuva

Video on nykyaikainen keino työnantajamielikuvan luomiseen. Millainen työnantaja te olette? Videolle voidaan haastatella henkilöstöänne, joka parhaiten tietää, kuinka mukavaa teillä onkaan työskennellä! Videon avulla rekrynne saa takuuvarmasti potkua ja löydätte helpommin oikeat osaajat oikeisiin rooleihin.

Kysy lisää
Tuotteen / palvelun esittely

Esittelyvideoiden ansiosta turha selittely on historiaa. Video puhuu puolestaan ja kertoo, mikä tekee juuri tästä tuotteesta tai palvelusta loistavan. Video on monikäyttöinen ja sitä voi hyödyntää niin nettisivuilla, somessa kuin myyntitilanteessakin. Älä enää selittele kuten kilpailijasi!

Kysy lisää
Esittelyvideo

Yritysesittely videomuodossa maalaa elävän kuvan yrityksenne toiminnasta. Video kertoo selkeästi ja brändinne mukaisesti, mitä tarjoatte asiakkaillenne ja keitä yrityksenne takana on. Tällainen video toimii loistavasti nettisivuilla, markkinoinnissa ja presentaatioissa.

Kysy lisää