Yrityskuvaus

Helsinki ja Uusimaan alue

Yrityksen oma kuvapankki
on kuin laittaisi rahaa pankkiin

Yritys tarvitsee laadukkaita valokuvia kaikkialla: kotisivuilla, markkinoinnissa, katalogeissa, henkilöesittelyissä ja myyntimateriaaleissa. Yrityksesi näköiset valokuvat viestivät yrityksesi toiminnasta, tuotteista ja palvelusta sekä luovat mielikuvan ammattimaisuudesta. Yrityksesi omat kuvat ovat jotain, mitä kilpailijoilla ei ole. Huolellisesti suunnitellulla ja toteutetulla yrityskuvauksella saadaan luotua monipuolinen kuvapankki, jota yrityksesi voi hyödyntää markkinoinnin eri tarpeissa vielä pitkään! Digiliekiltä saat yrityskuvauksen yhtenä pakettina sisältäen kaiken kuvausten suunnittelusta kuvien käsittelyyn.

Tutustu yrityskuvauksiin ja ota yhteyttä valokuvaajaamme.
Digiliekin yrityskuvaus sisältää:
  • Yrityskuvauksen suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa
  • Kuvauspaikkojen ja settien suunnittelu ja ideointi
  • Kuvien esikarsinta ja editointi toiveiden mukaisesti
  • Kuvien käyttöoikeudet
  • Valokuvauksen toteutus sovitusti
Tarvittaessa autamme myös etsimään kuvausmalleja, tuomme paikalle liikuteltavan mobiilistudiomme sekä tarjoamme apua asujen, stailauksen ja maskeerauksen suunnitteluun.

Kirjoitatko blogia, tuotekuvausta, tiimiesittelyä, uutista, artikkelia tai haluaisit julkaista yrityksesi somekanavilla jotain huomiota kiinnittävää? Yrityksen omille valokuville on aina tarvetta. Yrityskuvaus voidaan suunnitella toiveidesi mukaan kattamaan kuvamaailman erilaisiin käyttötarkoituksiin ja julkaisualustoihin sopivaksi. Voimme ottaa esimerkiksi tarkoin lavastettuja tuotekuvia, tilannekuvia työskentelystä, fiiliskuvia tuotteen tai palvelun käytöstä, lähikuvia, henkilökuvia tai mitä tahansa, mitä mieleen tulee.

Esittele tiimisi kuvilla

Yrityksesi sielu on persoonat yrityksen toiminnan takana. Usein myös yrityksen tiimin esittelyt ovat kiinnostavia, viestivät tunnetta brändin luotettavuudesta sekä tuovat yrityksen lähemmäs asiakasta. Yrityskuvauksissa voidaan ottaa laadukkaat henkilökuvat nettisivuilla tai markkinointikanavissa käytettäväksi. Kuvaus voidaan toteuttaa valitsemassanne miljöössä, kuten toimintaympäristössänne, studiolla tai toimitilassanne.

Yrityskuvaus alan kokeneilta ammattilaisilta – ota yhteyttä valokuvaajaamme!

Kysy lisää

Yrityskuvauksen toteuttaa ammattitaitoinen ja kokenut valokuvaajamme, joka osaa huomioida toiveesi ja tarpeesi sekä ottaa niiden pohjalta onnistuneet valokuvat. Sinun ei välttämättä tarvitse tietää, minkälaisia valokuvia tarkalleen haluat. Voit kertoa ideasi ja valokuvaajamme nappaa niistä pointit yrityskuvauksen suunnitteluun.

Mikäli yrityskuvausten toteuttaminen kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Tutustumme mielellämme tarpeisiinne ja teemme niiden pohjalta tarjouksen yrityskuvausten toteuttamisesta. Meille on tärkeää toimia läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jolloin saamme otettua juuri yrityksen näköiset ja tyyliset kuvat.